Makkelijk vergelijken Vergelijk XS4ALL met andere providers
Volledig aanbod van XS4ALL internet pakketten
Snel prijs inzicht Het goedkoopste pakket bovenaan

De beste XS4ALL internet deals

Wat betaal je nou voor XS4ALL-kwaliteit internet? We hebben de beste deals van deze provider met alleen internet in een overzicht gezet.

Type verbinding Snelheid Korting Prijs p.m.
ADSL 100 Mb/s Nu 12 maanden voor € 35,00 € 49,00 Bekijk
ADSL 50 Mb/s Nu 12 maanden voor € 35,00 € 44,00 Bekijk
ADSL 200 Mb/s Nu 12 maanden voor € 35,00 € 52,00 Bekijk
Glasvezel 1000 Mb/s Nu 12 maanden voor € 35,00 € 57,50 Bekijk

Dit is XS4ALL in het kort:

XS4ALL is dé provider als het gaat om kwaliteitinternet, en de beste waarborg van jouw online veiligheid en privacy. Zo ga je altijd met een goed gevoel online.

Met XS4ALL internet mag je dan ook een ‘gesmeerde’ internetverbinding verwachten. Mocht er onverhoopt een keer iets zijn, dan doet XS4ALL er alles aan je helpen tot het probleem is opgelost. Alles voor de beste gebruikservaring. Vind je kwaliteit belangrijker dan de prijs? Dan is XS4ALL het overwegen waard. Je betaalt naar verhouding wel meer, maar krijgt er een top service voor terug.

XS4ALL pakketten

XS4ALL levert pakketten met alleen internet, internet en tv en alles in 1 via een DSL of glasvezel verbinding. Met DSL kun je vanaf 50 Mb/s tot en met 200 Mb/s internetsnelheid kiezen. Wil je razendsnel glasvezel internet bij je thuis? Dat kan vanaf 100 Mb/s tot 500 Mb/s. Zo is er voor ieder huishouden een passende snelheid.

XS4ALL Compleet voor mobiele voordelen
Hoogwaardige klantenservice
Betrouwbare KPN internetverbinding
Uitgebreid online beveiligingspakket
overzicht van XS4ALL compleet combivoordelen

Ontdek XS4ALL Compleet

Ook bij XS4ALL kun je combineren. Met 'XS4ALL Compleet' combineer je je mobiele abonnement met internet voor extra voordelen. Zo werkt XS4ALL Compleet:

Heb je één of meerdere mobiele abonnementen van KPN op jouw adres? Dan kun je deze combineren met XS4ALL internet, en zo iedere maand profiteren van veel extra’s zolang als je blijft combineren. Je krijgt:

✓ Maandelijks € 5 tot € 7,50 korting

Op ieder aangemeld KPN mobiel abonnement.

✓ Onbeperkt bellen tussen je XS4ALL vaste nummer en alle KPN mobiele nummers

Op hetzelfde adres.

✓ Keuze uit iedere maand een gratis zenderpakket

Je kunt kiezen uit het pluspakket of ESPN. Of probeer ze allebei, door ook eens te wisselen. Dit is maanelijks aanpasbaar.

Meer over XS4ALL internet

Wil jij meer weten over XS4ALL internet? Bekijk onderstaande onderwerpen.

Afbeelding xs4all modem router

XS4ALL glasvezel

Wanneer je al glasvezel kunt ontvangen op jouw postcode, is XS4ALL glasvezel zeker de moeite waard. XS4ALL glasvezel komt namelijk als beste naar voren in de providertest van de Consumentenbond. Je hebt ruime keuze aan glasvezel pakketten bij XS4ALL met zowel internet en tv en alles in 1.

Met XS4ALL glasvezel kun je écht moeiteloos online doen wat je zou willen. Weet je niet zeker of je al glasvezel kunt ontvangen? Met glasvezel vergelijken check je bij ons eenvoudig de beschikbaarheid op jouw postcode.

XS4ALL internet en tv

Naast internet kun je bij XS4ALL ook televisie afnemen in je pakket. Je krijgt met internet en tv een uitgebreid zenderpakket met 60+ (42 HD) zenders, met interactieve tv-opties. Zo kijk je televisie zoals jij wil. Bovendien stuurt XS4ALL stuurt altijd een gratis monteur langs om je internet en tv pakket te installeren. Dat is XS4ALL service.

Afbeelding xs4all bellende vrouw

Contactgegevens XS4ALL

Heb je nog vragen over XS4ALL als internet provider? Vraag het ons via de chat of neem contact op met XS4ALL via de klantenservicepagina.

Illustratie van XS4ALL logo

Meer internet providers vergelijken?

Alle grote providers van Nederland check je op Keuze.nl.