Nieuws   Nieuwe website voor Energie Aanbiedingen
Nieuwe website voor Energie Aanbiedingen

Nieuwe website voor Energie Aanbiedingen

Gepubliceerd op: 05 maart 2018
Update: Energie Aanbiedingen is een partnerwebsite van Keuze.nl. Inmiddels kun je ook op Keuze.nl zelf energie aanbiedingen vergelijken.

Het concept was simpel: één pagina met alle aanbiedingen van de energieleveranciers op de voorpagina. Van de gratis iPad van Oxxio tot gratis BBQ’s, energieleveranciers geven allerlei cadeaus weg om nieuwe klanten binnen te kunnen halen.

Sindsdien is er weinig veranderd: nog steeds worden er enorme kortingen gegeven aan nieuwe energieklanten. Geen iPad meer ter waarde van € 499,-, maar wel cadeaus en cashback tot € 385. Aan het design was sinds de lancering ook weinig gedaan, en na ruim 6 jaar was dat ook wel duidelijk te zien.

Energie aanbiedingen: de acties beter in beeld

Het was dus tijd voor iets nieuws! En niet zomaar iets nieuws. Nieuwe kleuren, een nieuw logo, een nieuw lettertype, nieuwe informatiepagina’s, nieuwe energieleverancier pagina’s, kortom: alles nieuw.

En hoewel de voorpagina met energie acties er heel ‘simpel’ uitziet zal het je verbazen hoeveel werk het kost om alle relevante informatie op een rustige manier te tonen. Het is een enorme uitdaging om ervoor te zorgen dat de essentie van de aanbieding gelijk duidelijk is en er tevens voor te zorgen dat het geheel een goede sfeer heeft.

En dat alles niet alleen op de desktop, maar juist op mobiele apparaten zoals tablets en mobiele telefoons.

In het originele ontwerp was er slechts één voorpagina waar alle aanbiedingen op stonden. Hoewel we dat intact hebben gehouden merkten we dat er ook vaak op een specifieke energieleverancier gezocht werd.

Zo zoeken veel mensen bijvoorbeeld op: nuon aanbiedingen, eneco aanbiedingen, essent aanbiedingen etc. Nu kwamen ze dan vaak uit bij één specifieke energie aanbieding van de leverancier, in plaats van een mooi overzicht zoals je zou verwachten.

In het nieuwe design hebben we daarom voor elke leverancier een speciale actiepagina gemaakt. Uiteraard vind je hier een overzicht van alle aanbiedingen van de energieleverancier, maar ook extra informatie over de vergoeding van een eventuele overstapboete, overstappen en de voorwaarden voor bestaande en vaste klanten kun je er vinden.

Daarnaast hebben we ook een mooi overzicht gemaakt van alle energieleveranciers. Op deze pagina hebben we ons best gedaan om in twee zinnen elke energieleverancier te omschrijven.

Juist het beperken tot twee zinnen zorgt ervoor dat de essentie van elke energieleverancier in een overzicht staat.

Nieuwe energievergelijker

Hoewel energie aanbiedingen oorspronkelijk als tegenhanger bedoelt was van alle complexe vergelijkers, heeft ook energie aanbiedingen een vergelijker op de website staan.

De website draait echt om de aanbiedingen en het overzicht, maar met deze vergelijker geven we bezoekers ook de mogelijkheid een energie actie op de euro precies uit te laten rekenen. De energievergelijker is geheel door Vergelijkgroep ontwikkeld en zal binnenkort op meer van de Vergelijkgroep websites te zien zijn.

Hierin staan vrijwel alle energiecontracten van de belangrijkste energieleveranciers van Nederland. Bezoekers kunnen hun postcode en verbruik invullen en zo direct zien hoeveel ze gaan betalen. Ook de aanbiedingen met cadeaus kunnen makkelijk worden vergeleken.

Je kunt dus direct inzien hoeveel van een cadeaubon, tablet, hotelovernachting, Fitbit, voetbalshirt enzovoort je echt gratis krijgt. Dit is de eerste vergelijker op de markt waar je zo makkelijk deze speciale aanbiedingen kunt vergelijken!

Bron: Keuze.nl
energie aanbiedingen

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team