Nieuws   De beste energie aanbiedingen van juli 2024
De beste energie aanbiedingen van juli 2024

De beste energie aanbiedingen van juli 2024

In juli zien we momenteel een recordbedrag voor cashbacks bij vaste energiecontracten. Met cashbacks die oplopen tot wel €968,- kreeg je nog nooit zoveel korting bij een nieuw energiecontract.

Hoogste cashback ooit bij een energiecontract

Deze maand bieden verschillende leveranciers zeer hoge cashbacks aan. Zo kun je bij Mega Energie een recordhoge cashback tot wel €968,- krijgen bij een driejarig-contract.

De hoogte van de cashback hangt af van je verbruik, maar zelfs met een laag verbruik kun je bij deze aanbieding nog altijd €676,- cashback krijgen. Dit is ruim €200,- meer dan wat andere leveranciers momenteel aanbieden aan cashbacks.

Hoogste cashback aanbiedingen voor 1 jaar vast

Voor degenen die liever wat meer flexibiliteit willen in hun energiecontract, zijn er ook hoge cashbacks beschikbaar voor éénjarige-contracten.

Als we kijken naar de huidige aanbiedingen in juli, zien we dat bij een verbruik van een standaard huishouden twee leveranciers de hoogste cashback geven: Innova Energie en Mega Energie.

Volledig overzicht van alle energie aanbiedingen

Mega Energie biedt de hoogste cashback met €458,-, gevolgd door Innova Energie met €450,- cashback. Als we de twee aanbiedingen met elkaar vergelijken, zien we enkele verschillen.

LeverancierStroomGasCashbackJaarprijs
Mega Energie€0,29 per kWh€1,32 per m³€458€ 2331,-
Innova Energie€0,28 per kWh€1,27 per m³€450€ 2183,-

Gebaseerd op een standaard jaarverbruik van 2500 kWh en 1000 m³.

Zoals te zien is, heb je met de hoogste cashback niet altijd het voordeligste energiecontract. Ondanks de lagere cashback ben je bij Innova Energie €148,- goedkoper uit op jaarbasis dan bij Mega Energie.

Vergelijk om de voordeligste cashback voor jou te vinden

Zoals we hierboven zien, is de aanbieding met de hoogste cashback niet altijd de voordeligste keuze. Om de voordeligste energie aanbieding voor jou te vinden, is het belangrijk deze allemaal met elkaar te vergelijken. De hoogte van de cashback en de kosten van je energiecontract hangen af van jouw huishouden en energieverbruik. Maak gebruik van vergelijkingswebsites om de beste deal te vinden die past bij jouw specifieke situatie.

Bekijk alle energie aanbiedingen


Bron: Keuze.nl

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team