Nieuws   De iPhone 13 is nu beschikbaar op Providers.nl
De iPhone 13 is nu beschikbaar op Providers.nl

De iPhone 13 is nu beschikbaar op Providers.nl

Traditiegetrouw werd er lange tijd gespeculeerd over de nieuwe iPhones die in september uitkomen. Zal het de iPhone 12S of de 13 worden? En wat wordt er beter ten opzichte van haar voorganger? Eindelijk heeft Apple dinsdagavond tijdens een online evenement de nieuwe iPhones aangekondigd: de iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max en de iPhone 13 mini.

Update: Onze iPhone 13 telefoon abonnementen vergelijk via je onze partnerwebste Providers.nl. We sturen je daarom door naar Providers.nl.

De nieuwe iPhone varianten

De nieuwe varianten zijn een upgrade van haar voorganger de iPhone 12. De telefoon lijkt namelijk vrijwel exact hetzelfde te zijn. De notch aan de voorkant is iets kleiner geworden en de camera aan de achterkant is iets veranderd.

Wat wel nieuw is: er komt een mini-variant. De iPhone 13 mini is even goed als de ‘normale’ iPhone 13 maar is een slag kleiner. Waar de iPhone 13 een scherm heeft van 6,1 inch heeft de iPhone 13 mini een scherm van 5,4 inch.

De nieuwe iPhone 13 kopen

Wil je graag de nieuwe iPhone 13 kopen? Dan is het aan te raden om op Providers.nl telefoon abonnementen te vergelijken. De nieuwe iPhone is namelijk goedkoper wanneer je hem aanschaft met een telefoon abonnement dan dat je hem los aanschaft. Hieronder zie je de standaard prijzen voor de iPhones. Wanneer je deze met een telefoon abonnement aanschaft, krijg je al snel € 100,- korting.

Hoe zit dat precies? Providers en retailers (belwinkels zoals Mobiel.nl) geven vaak korting op een toestel wanneer je een abonnement bij hen aanschaft. Zo kan je dus goedkoper een iPhone bemachtigen.

De prijzen voor de nieuwe iPhones als je ze los koopt:

  • iPhone 13 Mini € 809,-
  • iPhone 13 € 909,-
  • iPhone 13 Pro € 1.159,-
  • iPhone 13 Pro Max € 1.259,-

Het mooie is: je hoeft ook niet aan een maandelijkse verplichting te zitten om je telefoon af te betalen. Je kunt deze gewoon in één klap betalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de telefoons:

Bron: Keuze.nl
telefoon abonnement
iPhone

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team