Internet snelheid
Postcodecheck check je echte snelheid
Internet check
Alle providers vergelijk het grootste aanbod
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
94% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaars 2018, 2019, 2020 & 2021!

Dit is Caiway in het kort:

Caiway internet is niet voor iedereen beschikbaar omdat ze alleen lokaal internet aanbiedt. Caiway levert glasvezel en kabel internet aan.

Kun jij geen Ziggo kabel internet ontvangen? Dan is de kans groot dat je wel voor Caiway kunt kiezen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de regio’s Twente, Zuid-Holland en Westland.

Caiway pakketten

Met glasvezel internet bij Caiway kun je een snelheid tot wel 1 GB/s halen. Kun je (nog) geen glasvezel ontvangen maar wil je wel zeer snel internet? Dan kun je kiezen voor kabel internet van Caiway.

Je ontvangt een internetsnelheid tussen de 40 Mb/s en 120 Mb/s. Dit is ruim voldoende voor een huishouden van 4 personen. Hierbij ben je wel verplicht om een alles in 1 pakket af te nemen. Vul je postcode in met internet vergelijken om te zien of Caiway jouw lokale kabel aanbieder is.

Zeer snel en stabiel internet tot 1 Gb/s
Pakketten van alleen internet tot alles in 1
Lokaal glasvezel en kabel internet
Online tv-kijken

Meer over Caiway internet

Wil jij meer weten over Caiway internet? Bekijk onderstaande onderwerpen.

Afbeelding Caiway huishouden online

Caiway glasvezel

Caiway is bezig om volledig over te stappen van kabel internet naar glasvezel internet. Met Caiway glasvezel internet heb je altijd stabiel en supersnel internet. Caiway biedt glasvezel voor een lager bedrag aan om ook haar klanten te stimuleren over te gaan op glasvezel internet.

Check of je op jouw adres Caiway glasvezel internet kunt ontvangen door je postcode in te vullen met glasvezel vergelijken.

Caiway alles in 1

Caiway levert met alles in 1 een ruim aanbod van televisiezenders. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om online televisie te kijken, zodat je overal naar je favoriete zenders kunt kijken. Bij Caiway alles in 1 zit helaas geen interactieve tv. Je kunt dit wel erbij krijgen, maar dan betaal je een kleine meerpijs per maand.

Kabel alles in 1 gaat van 40 Mb/s tot 120 Mb/s. Wil je liever een nóg sneller alles in 1 pakket? Glasvezel alles in 1 is beschikbaar met een snelheid van 100 Mb/s tot 1 GB/s.

Afbeelding Caiway gezin op bank

Contactgegevens Caiway

Heb je nog vragen over Caiway als internet provider? Vraag het ons via de chat of neem contact op met Caiway via de klantenservicepagina.

Illustratie van Caiway logo

Meer internet providers vergelijken?

Alle grote providers van Nederland check je op Keuze.nl.