Makkelijk vergelijken
Makkelijk vergelijken Alles in één handig overzicht
Overstapservice
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
9,1 9,1 Kiyoh beoordeling
90% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!

Dit is Caiway in het kort:

Caiway internet is niet voor iedereen beschikbaar omdat ze alleen lokaal internet aanbiedt. Caiway levert glasvezel en kabel internet aan.

Kun jij geen Ziggo kabel internet ontvangen? Dan is de kans groot dat je wel voor Caiway kunt kiezen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de regio’s Twente, Zuid-Holland en Westland.

Caiway pakketten

Met glasvezel internet bij Caiway kun je een snelheid tot wel 1 GB/s halen. Kun je (nog) geen glasvezel ontvangen maar wil je wel zeer snel internet? Dan kun je kiezen voor kabel internet van Caiway.

Je ontvangt een internetsnelheid tussen de 40 Mb/s en 120 Mb/s. Dit is ruim voldoende voor een huishouden van 4 personen. Hierbij ben je wel verplicht om een alles in 1 pakket af te nemen. Vul je postcode in met internet vergelijken om te zien of Caiway jouw lokale kabel aanbieder is.

Caiway logo
Caiway
  • Zeer snel en stabiel internet tot 1 Gb/s
  • Pakketten van alleen internet tot alles in 1
  • Lokaal glasvezel en kabel internet
  • Online tv-kijken

Meer over Caiway internet

Wil jij meer weten over Caiway internet? Bekijk onderstaande onderwerpen.

Caiway glasvezel

Caiway is bezig om volledig over te stappen van kabel internet naar glasvezel internet. Met Caiway glasvezel internet heb je altijd stabiel en supersnel internet. Caiway biedt glasvezel voor een lager bedrag aan om ook haar klanten te stimuleren over te gaan op glasvezel internet.

Check of je op jouw adres Caiway glasvezel internet kunt ontvangen door je postcode in te vullen met glasvezel vergelijken.

Afbeelding Caiway huishouden online

Caiway alles in 1

Caiway levert met alles in 1 een ruim aanbod van televisiezenders. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om online televisie te kijken, zodat je overal naar je favoriete zenders kunt kijken. Bij Caiway alles in 1 zit helaas geen interactieve tv. Je kunt dit wel erbij krijgen, maar dan betaal je een kleine meerpijs per maand.

Kabel alles in 1 gaat van 40 Mb/s tot 120 Mb/s. Wil je liever een nóg sneller alles in 1 pakket? Glasvezel alles in 1 is beschikbaar met een snelheid van 100 Mb/s tot 1 GB/s.

Afbeelding Caiway gezin op bank