De beste sim only providers In één overzicht
Complete vergelijker Met specifieke sim only filters
De beste prijs Door te vergelijken

Wat is het beste sim only abonnement?

We geven je een eerlijk beeld van de beste sim only providers door ze een cijfer te geven en onze mening aan te vullen met de score van de Consumentenbond. Volgens de consument zijn Simyo, Simpel en HollandsNieuwe de beste sim only providers van 2021. We vertellen je wanneer een abonnement van één van deze budget providers de beste is voor jou.

Simyo

Voor een mooie deal of flexibel abonnement zit je momenteel bij Simyo op de goede plek. Bij Simyo kun je regelmatig terecht voor leuke deals met kortingen en geen aansluitkosten. Ook kun je bij Simyo een maandabonnement afsluiten waardoor je niet lang aan je abonnement vast zit.

Simpel

Voor een hele kleine bundel tegen een lage maandprijs ben je bij Simpel aan het juiste adres. Vanaf €2,50 heb je al een Simpel sim only abonnement. Momenteel loopt er geen Simpel aanbieding in onze vergelijker dus als je op zoek bent naar een sim only actie kun je beter voor een andere provider kiezen.

HollandsNieuwe

Of je nu 1 of 10 GB data nodig hebt, als je veel belt, ben je bij HollandsNieuwe aan het goede adres. Zij hebben namelijk bij iedere databundel een abonnement met veel belminuten. Ook hebben ze regelmatig acties lopen waarbij je bijvoorbeeld geen aansluitkosten betaalt.

Provider Score Keuze.nl 2021 Score consumentenbond 2021 Vanaf prijs
1 8,7 9,1 € 5,00
2 8,6 9,0 € 2,50
3 8,6 8,9 € 7,50

Hoe kies je het beste sim only abonnement?

Het beste sim only abonnement is voor iedereen anders. We leggen je uit hoe je het beste abonnement voor jou vindt.

Illustratie van een stappenplan hoe je het beste sim only abonnement vindt

Keuze in bundels

Een aantal providers biedt kleine én grote bundels. Als je voorkeur ligt bij KPN, Tele-2, Vodafone of T-Mobile heb je veel keuze in verschillende bundelgroottes. Het goedkoopste sim only abonnement op basis van jouw filters komt altijd bovenaan in de vergelijker te staan. Dit geldt dus ook als je filtert op een bepaalde provider of grootte van de bundel.

Veel voor weinig

Door in de vergelijker te filteren op onbeperkte data en onbeperkte belminuten vind je het goedkoopste abonnement met de grootste bundel bovenaan in de vergelijker. Op deze manier vind je dus een abonnement waarbij je veel voor weinig krijgt.

Stunten met acties

Vooral budget providers stunten vaak met acties en aanbiedingen waarbij je een welkomstkorting krijgt. Je betaalt dan bijvoorbeeld geen aansluitkosten. Als je op zoek bent naar een sim only abonnement met een scherpe welkomstdeal is een budgetprovider dus vaak de beste voor jou.

Sim only providers

Vergelijk deze sim only providers in onze vergelijker.