Nieuws   Het beste energie aanbiedingen overzicht van Nederland
Het beste energie aanbiedingen overzicht van Nederland

Het beste energie aanbiedingen overzicht van Nederland

Gepubliceerd op: 14 oktober 2016
Update: Energie-aanbiedingen.com is een partnerwebsite van Keuze.nl. Inmiddels kun je ook op Keuze.nl zelf energie aanbiedingen vergelijken.

Na onze eerste succesvolle energie aanbiedingen website hebben wij nu een waardige opvolger ontwikkelt. Met de kracht van Jquery weten wij nu het beste overzicht van alle aanbiedingen weer te geven.

Dankzij Jquery weten we interactieve elementen te plaatsen op de website die de bezoeker recht toe doen. In eerste instantie krijgt de bezoeker alleen de meest essentiële onderdelen van de energie aanbieding te zien.

Mocht deze meer informatie willen hebben, dan zijn er hover effecten en een uitklapmenu geplaatst waarin alle informatie over de betreffende aanbieding te vinden is.

De beste energie aanbiedingen

Als een van de grootste spelers op het gebied van energie aanbiedingen kunnen wij de consument unieke en exclusieve acties aanbieden die ergens anders niet te vinden zijn.

Daarbij maken wij het vergelijken van de aanbiedingen zo transparant en eerlijk mogelijk. Door een maandprijs weer te geven per aanbieding dat gebaseerd is op 2500 kWh en 950 m3 gas zijn prijsverschillen goed te zien.

Zo ziet de consument welke aanbieding voordelig is en of een gratis tablet actie het waard is ten opzichte van een korting of cashback.

Transparant met voorwaarden

Daar waar andere vergelijkingssites weinig informatie geven over voorwaarden, springen wij in op de behoefte naar de haken en ogen van een abonnement. Vaak wordt er niet aangegeven hoe lang het duurt voordat een cadeau of cashback uitgekeerd wordt.

Bij ons kan de bezoeker per aanbieding extra details over het contract weergeven. Deze kunnen naast elkaar bekeken worden zodat een vergelijking mogelijk is. Daarbij biedt deze energie aanbiedingen website een energie vergelijker aan waarbij de bezoeker een postcode en verbruik in kan vullen.

De module berekent dan de gemiddelde maandprijs per energie contract en bepaald de volgorde op basis van wie het goedkoopste energie contract aanbiedt.

Bron: Keuze.nl
energie aanbiedingen

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team