Nieuws   Energie  
Gratis Nintendo Switch bij Vattenfall: slimme marketing of echte besparing?

Gratis Nintendo Switch bij Vattenfall: slimme marketing of echte besparing?

Momenteel heeft Vattenfall (opnieuw) een zeer populaire en grote cadeau aanbieding lopen. Je krijgt een gratis Nintendo Switch ter waarde van € 285,- bij het afsluiten van een vast jaarcontract. Maar is deze aanbieding niet te mooi om waar te zijn? Niet helemaal. Voor sommige situaties kan dit een interessante deal zijn, in andere gevallen kun je beter kiezen voor een hoge cashback.

Vorig jaar met Black Friday introduceerde Vattenfall deze aanbieding en was het een groot succes. Opnieuw kun je nu bij Vattenfall een gratis Nintendo Switch in handen krijgen en is het wederom de grootse cadeau aanbieding van dit moment.

Bekijk Vattenfall 1 jaar vast + Nintendo Switch aanbieding

Het mooie destijds was dat je ook met zonnepanelen van deze aanbieding gebruik kon maken, helaas is dat nu niet meer het geval. De beste aanbieding met zonnepanelen is er een waarbij je van een cashback gebruik kunt maken. Check daarom goed je opties in de energievergelijker.

Is de Nintendo Switch Vattenfall aanbieding wel zo voordelig?

Bij sommige energie met cadeau aanbiedingen is het maar de vraag of het geen 'sigaar uit eigen doos' is. Dat is bij deze aanbieding niet het geval.

Hoewel je met een cashback aanbieding goedkoper uit bent, is de Nintendo Switch aanbieding met de hoogste cadeauwaarde wel een slimme overweging als je een nieuw vast jaarcontract wil afsluiten en meteen een Nintendo Switch in handen wil hebben, zonder daarvoor nog te hoeven bijbetalen. Nog een voordeel van deze aanbieding vergeleken met een cashback is dat je binnen drie maanden je cadeau al binnenkrijgt. Bij een cashback-aanbieding moet je twaalf maanden wachten tot je het geld ontvangt.

Naar de Vattenfall Nintendo Switch aanbieding

Vergelijken we de tarieven van deze Vattenfall aanbieding met de twee andere beschikbare grote cadeau aanbiedingen van Essent en Coolblue Energie, waarbij je een cadeaubon krijgt van € 200,- bij een jaarcontract, dan betaal je naar verhouding wel iets meer voor deze Nintendo Switch deal.

Maar zoals gezegd heb je dan wel meteen een Nintendo Switch in handen. Met de Essent en Coolblue Energie deal zul je zelf geld bij moeten leggen. Dit maakt de Nintendo Switch aanbieding van Vattenfall nog altijd een interessante en populaire aanbieding.

De Nintendo Switch aanbieding vergeleken met andere grote cadeau aanbiedingen:

Contract

Tarieven

CadeauwaardeJaarprijs
Vattenfall met Nintendo Switch€ 0,31 per kWh
€ 1,29 per m³
€ 8,99 p.p. vastrecht
€ 285,-€ 2291,17
Essent met cadeaubon€ 0,38 per kWh
€ 1,32 per m3
€ 7,99 p.p. vastrecht
€ 200,-€ 2282,79
Coolblue met cadeaubon€ 0,26 per kWh
€ 1,25 per m3
€ 7,49 p.p. vastrecht
€ 200,-€ 2086,55

Gebaseerd op een gemiddeld jaarverbruik van 2500 kWh en 1000 m³.

Zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar?

We lieten het al doorschemeren: hoewel deze Switch aanbieding een slimme overweging kan zijn als je wil overstappen naar Vattenfall en direct een Nintendo Switch bij de prijs inbegrepen wil krijgen zonder te hoeven bijbetalen, zijn er goedkopere contracten beschikbaar.

Wil je simpelweg zo min mogelijk voor je energie betalen en hoef je niet per se een cadeau te ontvangen, dan bespaar je fors meer door voor een aanbieding met cashback te kiezen.

Dit zijn de goedkoopste jaarcontracten met korting op dit moment:

  • Mega Energie 1 jaar vast tot € 484,- cashback
  • Budget Energie 1 jaar vast tot € 260,- cashback
  • Coolbue Energie 1 jaar vast tot € 285,- cashback

Bekijk alle energie aanbiedingen met cashback

Bron: Keuze.nl
Energie

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team