Nieuws   Energie  
Gratis Nintendo Switch bij Vattenfall: slimme marketing of echte besparing?

Gratis Nintendo Switch bij Vattenfall: slimme marketing of echte besparing?

Gepubliceerd op: 21 november 2023

Momenteel heeft Vattenfall een zeer populaire en grote cadeau aanbieding. Je krijgt een gratis Nintendo Switch ter waarde van € 285,- bij het afsluiten van een 1 jaar vast contract. Maar is deze aanbieding niet te mooi om waar te zijn? Niet helemaal. Voor sommige situaties lijkt het de beste aanbieding van dit moment te zijn.

Is de Nintendo Switch Vattenfall aanbieding wel zo voordelig?

Bij sommige energie met cadeau aanbiedingen is het de vraag of het geen 'sigaar uit eigen doos' is. Dat is bij deze aanbieding niet het geval. De Nintendo Switch aanbieding is beschikbaar voor nieuwe klanten die een 1 jaar vast energiecontract voor gas en stroom afsluiten bij Vattenfall. Het is op dit moment het grootste energie met cadeau contract op de markt, zoals we ze lange tijd niet gezien hebben.

Bekijk Vattenfall 1 jaar vast + Nintendo Switch aanbieding

Als we kijken naar de tarieven bij dit contract in combinatie met de cadeauwaarde van € 285,-, dan is deze deal van Vattenfall één van de goedkoopste opties op de markt op dit moment.

Vattenfall tarieven bij deze actie:

ContractStroomGasJaarprijs
Vattenfall 1 jaar vast0,31 per kWh1,30 per m³€ 1933,43
Vattenfall Nintendo Switch aanbieding0,29 per kWh1,29 per m³€ 1922,60

Gebaseerd op een gemiddeld jaarverbruik van 2500 kWh en 1000 m³.

Wanneer je de waarde van de Nintendo Switch en de goedkopere tarieven van de aanbieding bij elkaar optelt, ben je zelfs goedkoper uit dan met het standaard 1 jaar vast contract van Vattenfall. En dat is vrij bijzonder.

Ben je van plan om over te stappen naar Vattenfall. Dan is deze aanbieding dus de voordeligste keuze.

Zelfs met zonnepanelen beschikbaar

Het mooie van deze aanbieding is bovendien dat die ook beschikbaar is voor klanten met zonnepanelen. Eerder dit jaar zagen we dat verschillende energieleveranciers vaak kortingen en aanbiedingen verbergen voor klanten met zonnepanelen. Gelukkig heb je met deze aanbieding daar geen last van en kun je van dezelfde voordelen genieten als klanten zonder zonnepanelen.

Zijn er goedkopere alternatieven?

Hoewel deze Switch aanbieding de voordeligste optie is als je wil overstappen naar Vattenfall, zijn er wel goedkopere alternatieven als je andere leveranciers meeneemt in je vergelijking.

Ben je echt op zoek naar het goedkoopst mogelijke energiecontract? Dan zijn de volgende energie aanbiedingen in de meeste gevallen voordeliger:

  • Innova energie met tot € 300,- cashback
  • Budget Energie met tot € 250,- cashback
  • Mega met tot € 279,- cashback


Huishoudens met zonnepanelen zijn bij leveranciers zoals UnitedConsumers en Engie het meest voordelig uit. Dit zijn bovendien de enige beschikbare aanbiedingen met een cashback voor zonnepanelen.

We raden aan om deze deze maand nog over te stappen op een nieuw vast energiecontract met een goede aanbieding. Hierdoor bespaar je heel 2024 op je energierekening en voorkom je dat de tarieven vanaf 2024 voor jou tussentijds omhoog gaan.

Bron: Keuze.nl
Energie
Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team