4 artikelen geschreven

Over Lisa

Lisa van Meggelen is HR Manager en Content writer bij Keuze.nl.

Naast dat ze ervoor zorgt dat de werknemers van Keuze.nl goed hun werk kunnen doen, schrijft Lisa ook artikelen voor Keuze.nl. Lisa onderzoekt voor onze bezoekers de ins en outs over verschillende soorten verzekeringen. 

Wat valt er onder een inboedel verzekering? Heb ik een fietsverzekering nodig voor mijn e-bike? Lisa weet het antwoord op al je vragen over verzekeringen!

  •   Sinds juli 2018 bij Keuze.nl
  •   Werkzaam als HR Manager
  •   Specialisme in content schrijven en financiële administratie
Lisa van Meggelen

Vergelijken met Lisa

Wanneer ik verzekeringen ga vergelijken onderzoek ik eerst goed wat ik nodig heb voor mijn situatie. 

Stel ik zou in een huurwoning wonen heb ik niet per se een grote woonverzerkering nodig. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een zorgverzekering, die verschilt voor iedereen. Door te inventariseren wat ik nodig heb kan ik zo de juiste verzekering voor mij afsluiten.

De extra opties bij een verzekering verschillen van persoon tot persoon. Als tip voor onze bezoekers zou ik graag willen meegeven dat al die extra opties best overweldigend kunnen zijn. Kijk goed naar de verschillen in de basis pakketten, misschien wordt bij de ene maatschappij een optie wel standaard meeverzekerd en bij de ander niet. Focus je daarna op eventuele extra opties.

Expert tip van Lisa van Meggelen