Nieuws   Vergelijkgroep lanceert Providers.nl
Vergelijkgroep lanceert Providers.nl

Vergelijkgroep lanceert Providers.nl

Gepubliceerd op: 04 februari 2019
Update: Vergelijkgroep is inmiddels overgegaan in Keuze.nl. Providers is een partnerwebsite van Keuze.nl waar je ook vaste lasten en abonnementen kunt vergelijken.

Providers.nl was voorheen een journalistiek platform met alles omtrent internet en mobiele providers. De website heeft een ommekeer gemaakt en is nu het nieuwe vlaggenschip van Vergelijkgroep. Een premium vergelijkingswebsite voor zowel internet, telecom als energie.

Vergelijkgroep heeft op het moment ruim 60 eigen labels, elk uniek in zijn eigen ‘niche’. Het zijn websites gespecialiseerd in een onderwerp, met diepgaande kennis die verder gaat dan de concurrentie. Vanaf vandaag gaan we een stap verder.

Wat maakt Providers.nl uniek?

Providers.nl is Vergelijkgroep’s meest ambitieuze project ooit. We willen daarbij iedereen kunnen helpen met het maken van de beste keuze, of het nu om internet, telecom of energie gaat.

Daarbij hebben we de kennis die we hebben van al onze 60 websites gecombineerd tot één website. Daarbij richten we ons op volledige eerlijkheid en transparantie.

Al onze vergelijkingen zijn gebaseerd op de jaarprijs en daar is geen invloed op uit te oefenen door de providers (tenzij ze hun abonnement goedkoper maken, en het dus goed is voor de consument). Alles wat wij doen met Providers.nl doen wij met het oogpunt vanuit de consument.

De techniek achter Providers.nl

De website is van origine een journalistiek platform. De kennis die het team bevat gaat natuurlijk niet verloren, daarom is er een zeer uitgebreide kennisbank waar álles wat je je maar kunt bedenken (omtrent providers), beschreven staat.

Daarnaast beschikt de website over de nieuwste technieken en is het een voorloper op andere websites. Er is een heel eigen framework waardoor de website volledig dynamisch en aanpasbaar is. Waar we misschien nog wel het meest trots op zijn: onze keuzehulp!

De keuzehulp helpt consumenten door middel van een slim algoritme de beste keuze te maken voor een internet abonnement. De consument kan een paar eenvoudige vragen invullen en aangeven wat die belangrijk vindt aan een internet abonnement. Vervolgens wordt er gekeken wat er beschikbaar is op het adres en wordt er een passend advies gegeven.

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op Providers.nl.

Bron: Keuze.nl
energie vergelijken
mobiel abonnement
internet vergelijken

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team