Nieuws   Sim only acties inzichtelijk met behulp van vergelijker
Sim only acties inzichtelijk met behulp van vergelijker

Sim only acties inzichtelijk met behulp van vergelijker

Gepubliceerd op: 07 maart 2017
Update: Simonlyactie.com is inmiddels overgegaan in Keuze.nl.

Met het ontwikkelen van een transparante sim only vergelijker speelt de website simonlyactie.com in op een consumenten onderzoek van het ACM. Uit dit onderzoek bleek dat het voor consumenten vaak onduidelijk is wat de voorwaarde en voordelen zijn per sim only abonnement.

Om meer transparantie te creëren maakt de sim only vergelijker gebruik van een slim ranking algoritme, dat scores toedient aan verschillende eigenschappen van een abonnement. Hierop volgt een totaalscore welke niet per provider, maar per abonnement wordt toegekend.

Voor de gebruiker is het mogelijk om de samenstelling van de totaalscore te bekijken, deze ondersteunt hen in het maken van een keuze. De totaalscore wordt onder meer samengesteld door categorieën zoals: dekking van het netwerk, internet snelheid en prijs per maand.

Geen onaangename verrassingen na afnemen contract

Door deze totaalscore, de samenstelling van de totaalscore en de grootste min- en pluspunten per sim only abonnement krijgt de consument een duidelijk beeld van het aanbod.

Zo komt de consument achteraf niet voor verrassingen te staan. Zoals slechte dekking van het netwerk of hogere kosten door ongunstig berekening van dataverbruik en/of belminuten.

Vergelijking naar voorkeuren consument

Voor de consument wordt vergelijken makkelijk gemaakt door verschillende filters voor de vergelijking te bieden. Zoals de minimale hoeveelheid MB’s en belminuten, maar natuurlijk ook op de totaalscores, de contractduur en minimale snelheid van het sim only abonnement.

Met de sim only vergelijker laat sim only acties zien dat zij de belangen van de consument voorop stellen door hen een helder en duidelijk beeld te geven van het sim only aanbod.

Bron: Keuze.nl
sim only acties

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team