Nieuws   Redesign en cms vervanging voor welkeenergieleverancier.nl
Redesign en cms vervanging voor welkeenergieleverancier.nl

Redesign en cms vervanging voor welkeenergieleverancier.nl

Gepubliceerd op: 03 maart 2017
Update: Welkeenergieleverancier.nl is inmiddels overgegaan in Keuze.nl.

Sinds het oprichten van Vergelijkgroep is er veel veranderd op het gebied van UX en CMS systemen. Daar waar voorheen statische websites en Joomla de dienst uit maakte moet er plaats worden gemaakt voor dynamische en interactieve websites die bijdragen aan de best mogelijke gebruikservaring van de bezoeker.

Om dit te realiseren moeten veel van onze bestaande websites geüpdatet worden aan de backend. Het omzetten van Joomla naar WordPress is nodig om bij te blijven met nieuwe technieken.

Hoewel Joomla qua bestandsformaat zeer klein en efficiënt is, biedt WordPress meer mogelijkheden middels plugins dan Joomla daar in kan voorzien.

Welke energieleverancier kiezen

Van oudsher waren simpele tabeloverzichten voldoende om de bezoekers te leiden naar de voor hun beste keuze voor een energieleverancier. Maar de behoefte van de consument is veranderd en veeleisender geworden.

Met het redesign van welke energieleverancier bieden we de bezoeker een uitstekende gebruikservaring voor het vergelijken van energiecontracten. Dit doen we onder andere door landingspages specifiek op de zoekvraag van de bezoeker af te stemmen.

De landingspages worden ondersteund door onze eigen software voor het vergelijken van energie contracten. Middels een postcodecheck wordt achterhaald welk gastarief bij de regio hoort.

De bezoeker heeft de keuze om zelf zijn energie verbruik in te voeren zodat we een precieze berekening van de energiekosten kunnen uitvoeren.

Mocht de gebruiker geen idee hebben hoeveel hij of zij verbruikt, dan hebben we een inschat hulp die op basis van woning en aantal personen het verbruik inschat. Het ingeschatte aantal kWh stroom en m3 gas is gebaseerd op gegevens van het Nibud, deze staan voor het gemiddelde in Nederland.

Bron: Keuze.nl
energie vergelijken

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team