Nieuws   Internet  
Afbeelding van een modem

Glasvezel verkopers aan de deur? ‘Laat je niet onder druk zetten’

Gepubliceerd op: 28 juni 2023

Op veel plaatsen in Nederland wordt nu glasvezel aangelegd. Ook in Utrecht, waar zowel KPN als T-Mobile bezig zijn met het leggen van een eigen glasvezelnetwerk. RTV Utrecht ontdekte dat providers soms agressieve verkooptactieken inzetten en vroegen Keuze.nl om commentaar.

Inwoners uit Utrecht reageerden op een eerder artikel van RTV Utrecht en klaagden over verkoopmethodes van providers. Zo schreef een inwoner dat er wekelijks iemand aan de deur stond met een overstapaanbod.

RTV Utrecht vroeg Geert Wirken van Keuze.nl om commentaar. "Je ziet dat mensen van T-Mobile langs de deuren gaan en dat er soms halve waarheden worden verkocht," zegt Geert. Hij vervolgt: "Dan zeggen ze bijvoorbeeld dat als je nu niet een abonnement afsluit dat je dan later veel aansluitkosten moet betalen om glasvezel te krijgen. Dat is niet waar."

Het is niet slim en nodig om je aan de deur onder druk te laten zetten. "Het kost niets extra's om later een abonnement te nemen", aldus Geert. "Rustig de tijd nemen en op je gemak vergelijken is verstandiger."

T-Mobile zegt tegenover RTV Utrecht te zijn gestopt met de huis-aan-huis verkoop in de stad.

Bron: Keuze.nl
Internet

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team