Nieuws   Gemakkelijk, snel en duidelijk vergelijken op internet en TV pakket
Gemakkelijk, snel en duidelijk vergelijken op internet en TV pakket

Gemakkelijk, snel en duidelijk vergelijken op internet en TV pakket

Gepubliceerd op: 08 maart 2017
Update: Internetentvpakket.nl is inmiddels overgegaan in Keuze.nl.

Op de website internetentvpakket.nl worden consumenten vanaf begin af aan door het vergelijkingsproces geleid. Op deze manier weten consumenten precies waar ze aan toe zijn wanneer ze de website bezoeken.

Stapsgewijs vergelijken

Om tot de beste keuze voor een internet en TV pakket te komen, laat de website alle stappen van tevoren zien aan de consument. Dit zorgt er voor dat iedereen meteen weet welke stappen doorlopen moeten worden voor de beste vergelijking.

Je hebt binnen drie stappen een nieuw abonnement voor je huishouden. De eerste stap is de postcodecheck (optioneel), de tweede stap is het vergelijken van internet en tv pakketten, en stap drie is simpelweg je nieuwe abonnement afsluiten bij je provider.

De meest gestelde vragen over bijvoorbeeld het overstappen en de populairste abonnementen, zijn al bij voorbaat voor je op de homepagina gezet. Er zijn ook aparte pagina’s per provider.

Op deze pagina’s vind je in het kort de voordelen van de desbetreffende provider. Met informatie over alle providers kan je gemakkelijker tot de beste keuze komen.

Het aanbod van internet en TV pakket Internet en TV

Internet en TV pakketten zijn tot nu toe de meest populaire abonnementsvorm voor thuis. Omdat veel mensen hun mobiele internet abonnement gebruiken voor de telefonie, is vaste telefonie vaak overbodig. Providers bieden daarom ook abonnementen aan waar vaste telefonie niet perse nodig is.

Internet

Wanneer je niet op zoek bent naar een compleet abonnement, kan je altijd kiezen voor alleen internet. Niet iedereen heeft vaste telefonie of een televisie abonnement nodig. Dit geld voor bijvoorbeeld sommige studentenhuizen, of wanneer je programma’s kijkt via het internet kijkt.

Internet, TV en bellen

Voor de consumenten die het liefst alles bij één provider afsluiten. Veel aanbieders bieden gratis de mogelijkheid om te bellen. Je betaald dan alleen voor de minuten die je daadwerkelijk belt. Dit is perfect wanneer je als huishouden altijd bereikbaar wil zijn, zonder dat je daar veel extra voor betaalt.

Quad play / Alles-in-één inclusief mobiel abonnement

In de nabije toekomst zullen er nieuwe internet, TV en bellen abonnementen komen. Deze komen in de vorm van internet, TV en mobiele telefonie. Wanneer de vier-in-1 pakketten van de grond komen, zullen deze ook te vinden zijn op internet en TV pakket.

Bron: Keuze.nl
internet en tv
internet
alles in 1

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team