icon
95 jaar ervaring Ruim 1,4 miljoen verzekerden
icon
Kinderen gratis meeverzekerd Tot 18 jaar
icon
Keuzevrijheid Combinatieverzekering

Monuta uitvaartverzekering

Per maand € 10,42

Monuta

Tot overlijden

  • Totale waarde uitvaart € 9.000
  • Vrij besteedbaar bedrag € 7.000,-
  • Uitvaartverzorger naar keuze
  • Inclusief € 64,- distributiekosten
  • Tussentijds aanpasbaar
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Bekijk

Maak kennis met Monuta

Monuta is de twee na grootste uitvaartverzekeraar van Nederland met ruim 1,4 miljoen verzekerden en ruim 95 jaar ervaring.

Bij Monuta kan je alleen een combinatieverzekering afsluiten. Je kiest zelf de hoogte van het verzekerde bedrag. Standaard wordt € 2.000 van dit bedrag gereserveerd voor Monuta als uitvaartverzorger. Hierin zijn alle kosten voor de nazorg gedekt, zoals het begeleiden van de ceremonie en het regelen van zaken rondom de uitvaart.

De premie bij Monuta is waardevast. Dit houdt in dat de diensten waarvoor je bent verzekerd volledig worden uitgevoerd, ook als de kosten daarvoor zijn gestegen. De premie kan wel jaarlijks wijzigen op basis van de ontwikkelingen in de markt.

Maak kennis met monuta

Monuta uitvaartverzekering vergelijken

Hoe werkt dat?

Stap 1. Bepaal type verzekering

Bepaal je type verzekering: een uitbetaling in geld of een combinatie van geld en diensten?

Stap 2. Selecteer leeftijd en vergelijk

Hoe jonger je bent op het moment van afsluiten, hoe lager de premie per maand. Binnen elke leeftijdscategorie berekenen we het gemiddelde premiebedrag. Het exacte bedrag kan daarom enkele euro's afwijken.

Stap 3. Maak je keuze en meld je aan

Kies de beste uitvaartverzekering voor jou en klik op ‘bekijk’ om je verzekering aan te vragen. We sturen je door naar de website van Monuta. Daar vraag je de verzekering aan op basis van jouw voorkeuren en gegevens, en met een eventuele rekenhulp.

Uitvaart voordelen

Contactgegevens Monuta

Heb je nog vragen over Monuta als verzekeraar? Vraag het ons via de chat of neem contact op met Monuta via de klantenservicepagina.

Monuta logo