Sim only abonnement

Geen behoefte aan een spiksplinter nieuwe telefoon? Bekijk dan wat de opties zijn met een sim only abonnement.

De kans is groot dat je toestel na één of twee jaar nog prima werkt. Het is dus niet altijd nodig om een nieuw toestel te kopen. Met sim only kun je voor een lage prijs een abonnement samenstellen naar jouw wensen.

Sim only brengt veel voordelen met zich mee. Een sim only abonnement is over het algemeen een stuk goedkoper dan een abonnement met telefoon. Je houdt namelijk je huidige telefoon en betaalt alleen voor je data en belminuten. Ook komt er geen BKR-registratie bij kijken.

Er is een groot aanbod van sim only abonnementen. Van 0 MB tot onbeperkt data, hetzelfde geldt voor het aantal belminuten. Kies daarnaast de duur van je sim only contract. Wil je zo flexibel mogelijk zijn? Dan is maandelijks opzegbaar de beste keuze. Betaal je liever een vaste lage prijs voor langere tijd? Dan is een 1-jarig of 2-jarig contract vaak voordeliger.

Sim only abonnement voordelen
  • Lagere prijs dan een telefoon abonnement
  • Stel je abonnement samen naar jouw wensen
  • Je houdt je huidige telefoon
Bekijk abonnementen

Goedkoopste sim only

Met de goedkoopste sim only betaal je nooit te veel. Je houdt zo de vaste lasten lekker laag. Hoe vind je de goedkoopste sim only?

Wil je écht de goedkoopste sim only voor een spotgoedkoop prijsje? Check dan onze sim only vergelijker. Wij tonen je bovenaan meteen de goedkoopste sim only abonnementen. Met de filter kun je jouw voorkeuren aangeven, zo vind je snel wat je zoekt.

De goedkoopste sim only is al mogelijk vanaf € 2,50 per maand, in combinatie met 250 MB data en 50 belminuten/sms. Maar ook wanneer je méér data of belminuten wilt kun je goedkope sim only abonnementen vinden. Wat het goedkoopste sim only abonnement is, verschilt per situatie. Bedenk daarom wat jij wil en pas de filters daarop aan.

Goedkoopste sim only voordelen
  • Bovenaan de áller goedkoopste sim only
  • Gemakkelijk filteren naar jouw voorkeuren
  • Vanaf € 2,50 per maand
Sim only vergelijken
sim only vergelijken

Sim only providers

Dit overzicht toont je alle sim only providers. Of je nou op zoek bent naar de goedkoopste sim only, of met de meeste data. Je vindt ze hier.

Sim only overstappen

Wil jij weten hoe sim only overstappen werkt? Wij leggen het in 3 stappen voor je uit.

1. Kies het aantal MB, belminuten en contractduur

Een van de eerste vragen die je jezelf stelt is waarschijnlijk 'Hoeveel MB heb ik nodig?'. Je wilt niet zonder data komen te zitten, maar ook zeker niet te veel data hebben waardoor je onnodig extra kosten maakt. Hetzelfde geldt voor het aantal belminuten.

Wij raden aan om te kijken naar je verbruik het afgelopen jaar. Dit komt waarschijnlijk het dichtste in de buurt van het aantal MB's en belminuten dat je nodig hebt.

Kies daarna de contractduur. Je hebt de keuze uit 12 maanden, 24 maanden of sim only maandelijks opzegbaar.

2. Kies je mobiele provider

Elke provider heeft voor- en nadelen. De ene biedt goedkope sim only abonnementen aan. En bij de andere provider krijg je een hogere internetsnelheid. Het is dus afwegen wat jij belangrijk vindt. Misschien heb je wel een favoriete provider. Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt.

Aan de hand van de filters geef je eenvoudig je voorkeuren aan.

Wil je je huidige telefoonnummer behouden? Geef dit dan aan wanneer je het sim only abonnement aanvraagt. Meestal hoef je hiervoor bij je aanvraag alleen maar even een hokje aan te vinken met nummerbehoud, simpel.

3. Geniet van je nieuwe sim only abonnement

Daarna is het alleen nog maar even wachten op de levering je nieuwe simkaart op de afgesproken datum. Geniet van je nieuwe sim only abonnement!