Alles in 1

Met alles in 1 heb je geen omkijken meer naar losse abonnementen. Alles is bij één en dezelfde provider geregeld.

Hoewel steeds minder huishoudens gebruik maken van vaste telefonie, wordt er toch vaak gekozen voor een alles in 1 pakket. Hoe zit dat?

Het korte antwoord op deze vraag: een alles in 1 pakket is niet veel duurder dan een internet en TV pakket. Providers bieden vaste telefonie namelijk aan voor maar een kleine meerprijs, of zelfs gratis. De stap om dus te kiezen voor een alles in 1 pakket is niet meer zo groot. En niet onbelangrijk.. je krijgt bij een alles in 1 pakket meestal een korting of cadeau, zoals een halfjaar gratis televisie bij je abonnement. Dat zijn leuke dingen!

Bovendien hoef je met een alles in 1 pakket niet standaard meer te kiezen voor internet, bellen en TV. KPN Hussel biedt je bijvoorbeeld de mogelijkheid je pakket samen te stellen naar jouw wensen. Kan wat jou betreft vaste telefonie de deur uit? Dan kun je dus ook alles in 1 kiezen voor dat extra entertainmentpakket. Aan jou de keuze.

Voordelen van alles in 1
  • Overzichtelijk al je diensten bij elkaar onder één abonnement
  • Goedkoper wanneer je alles bij één provider afsluit
  • Krijg een korting of cadeau
Vergelijk alles in 1 abonnementen

Alleen internet

Gebruik je geen vaste telefonie en kijk je televisie online of via streamingsdiensten? Alleen internet biedt dan de uitkomst.

Alleen internet blijft maar populairder worden. Steeds meer huishoudens vervangen televisie kijken voor de vetse films en series op streamingsdiensten, zoals Netflix en Videoland. Bel je daarnaast óók niet meer met de vaste telefoon, maar mobiel? Met alleen internet krijg je ook écht alleen maar internet. Dit kan je schelen in je abonnementskosten. Waarom zou je betalen voor diensten die je niet gebruikt?

Providers bieden je alleen internet abonnementen aan met zowel ADSL, kabel als glasvezel verbinding. De prijs van een alleen internet abonnement verschilt per provider en type abonnement. Ga je voor een hoge internetsnelheid met glasvezel? Dan betaal je waarschijnlijk iets meer dan een abonnement met ADSL. Vergelijk daarom alleen internet en kijk welk abonnement het beste bij jouw gebruik en wensen past.

Alleen internet via ons vergelijken
  • We vergelijken alle landelijke en grote providers
  • Betaal niet onnodig voor internet & telefonie
  • ADSL, kabel & glasvezel abonnementen mogelijk
Vergelijk alleen internet abonnementen
internet-alleen-keuze

Internet providers vergelijken

Bekijk het overzicht van alle internet providers. Je ziet meteen bij welke internet provider je moet zijn voor de goedkoopste abonnementen, en wie de beste internet providers zijn.

Internet vergelijken

Met onze vergelijker proberen we voor jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Er is een aantal dingen die jij kunt doen waardoor internet vergelijken nóg makkelijker wordt.

1. Bepaal het type pakket : Ga je voor een alleen internet, internet & TV of toch Alles in 1 pakket? Geef aan wat jij wil, dan tonen wij de juiste pakketten.

2. Kies de internetsnelheid: Bepaal voor het best passende internet abonnemen welke internetsnelheid je nodig hebt. Niet te veel, maar ook niet te weinig snelheid. Reken gemiddeld 25 Mb/s per persoon. TIP: Weet je niet wat je moet kiezen? In de vergelijker kun je eenvoudig onze adviessnelheid vragen.

3. Selecteer je internet provider. Als laatste optie kun je ook nog aangeven of je een voorkeur hebt voor een specifieke internet provider. Heb je geen voorkeur? Dan tonen we je alle providers. Je vindt de goedkoopste provider altijd bovenaan in de vergelijker.