Goedkoop internet en TV vergelijken

Hoe werkt internet en tv pakketten vergelijken en waar moet je op letten? Wij leggen het uit.

Voor een internet en tv pakket wil je natuurlijk niet te veel betalen, maar waar moet je op letten bij het zoeken van een goedkoop internet en tv pakket?

Factoren zoals welke zenders beschikbaar zijn in het pakket, welke internet snelheid je wil en natuurlijk de prijs zijn belangrijk in jouw zoektocht naar het ideale pakket. Daarnaast zijn alle internet en tv pakketten niet overal in Nederland beschikbaar, dus je moet ook rekening houden met je locatie.

Gelukkig kun je met onze tool al deze vragen makkelijk en snel beantwoorden. Met de filters in onze vergelijker krijg je niet alleen internet en tv pakketten te zien die bij jou behoeftes aansluiten, maar wij zetten ook nog de goedkoopste optie voor jou bovenaan. Wij vergelijken alle providers en aanbiedingen dus je krijgt een volledig overzicht van de beschikbare opties. Hierdoor kom je altijd voordelig uit zonder teveel te betalen.

Voordelen internet en tv pakketten vergelijken
  • Bespaar tijd met het zoeken naar een passend pakket
  • Goedkoopste internet en tv pakket bovenaan
  • Alle providers en pakketten vergelijken
Alle abonnementen vergelijken

Waarom internet en tv pakketten vergelijken?

Geld en tijd zijn niet de enige redenen waarom internet en tv pakketten vergelijken een goed idee is. Veel providers hebben aanbiedingen die vele extra's bieden zoals extra zenderpakketten. Momenteel is er alleen ontzettend veel keuze aan internet en tv abonnementen en providers.

Het is daarom moeilijk voor mensen om een goede keuze te maken. Ze lopen vaak nieuwe aanbiedingen en extra's mis doordat ze niet weten welke acties er momenteel zijn. Veel mensen kiezen daardoor een duurder internet en tv pakket, terwijl er goedkopere opties beschikbaar zijn.

Met onze internet en tv vergelijker krijg je snel een overzicht van de pakketten die beschikbaar zijn bij jou in de buurt en loop je nooit meer huidige aanbiedingen mis.

Redenen
  • Lagere maandprijs voor de eerste maanden
  • Extra zenderpakketten of korting
  • Goedkoper dan als je internet en tv apart koopt
Alle internet en tv pakketten vergelijken
goedkoop internet en tv afbeelding

Goedkoopste internet en tv providers

Bekijk hier alle aanbieders van internet en tv pakketten

Goedkoopste internet en tv pakketten

Provider Downloadsnelheid (Mb/s) TV-zenders Prijs per maand Bestellen
Tele2 20 Mb/s 34 Zenders € 34,00 Bestellen
Budget Alles in 1 100 Mb/s 70 Zenders € 46,50 Bestellen
Youfone 50 Mb/s 47 Zenders € 44,00 Bestellen
Online.nl 100 Mb/s 86 Zenders € 47,50 Bestellen
Oxxio 100 Mb/s 81 Zenders € 45,95 Bestellen
T-Mobile 50 Mb/s 67 Zenders € 45,00 Bestellen

Hierboven hebben we een lijst opgesteld met de goedkoopste internet en tv pakketten van dit moment. In de bovenstaande tabel hebben we gekeken naar de prijs, downloadsnelheid en het aantal zenders dat je bij ieder pakket krijgt.

Wil je toch liever een internet en tv abonnement met hogere snelheid en stabieler internet? Bekijk dan ons overzicht van glasvezel internet en tv abonnementen.